Fruit Fly Ninja wordt Super Ninja

Joost van Vollenhoven benoemd tot nieuwe CEO Super Ninja

Rotterdam, 29 juni 2020 – De Rotterdamse scale-up Fruit Fly Ninja B.V. benoemt Joost van Vollenhoven per 1 juli tot nieuwe CEO. Van Vollenhoven bezette van 1995 tot 2007 verschillende managementposities bij Unilever. Daarna was hij zakelijk directeur van het modehuis Viktor & Rolf en mede-oprichter van de kaartverkoopplatformen Jewel Labs en Kaartjes.nl.

Milieuvriendelijk ongedierte bestrijden

Oprichter en huidige CEO Ferdinand van der Neut gaat zich concentreren op het ontwikkelen van innovatieve producten die niet alleen uitstekend werken, maar ook milieuvriendelijk zijn. “Ik ben blij dat het bedrijf met Joost een volgende groeifase in kan gaan. Zo hopen we nog meer kwaliteit in huis te halen. Ik kan mij nu met een gerust hart gaan storten op nieuwe vraagstukken om huishoudens en bedrijven te helpen met hun ongediertebestrijding op een eco-vriendelijke manier. Ons ultieme doel is om alle gif uit het schap van de winkels te krijgen. We zijn dus eigenlijk een knuffelbare killer “, zegt Van der Neut enthousiast.

Productuitbreiding en naamsverandering

Fruit Fly Ninja begon in 2015 met de lancering van de Fruit Fly Ninja: een slimme en milieuvriendelijke fruitvliegvanger. Inmiddels is de productlijn uitgebreid met nieuwe producten (“Ninja’s”) tegen zilvervisjes, vliegen, containervliegen, plantvliegen en muizen (jawel: een muizenval van FSC-gecertificeerd hout). In verband met de nieuwe producten is de bedrijfsnaam Fruit Fly Ninja veranderd in Super Ninja. De Super Ninja’s worden in Nederland, België en Australië verkocht bij alle grote supermarktketens en via de website www.superninja.eco.