Symon & Panchenko horloges kerst

Nieuw horlogemerk Symons & Panchenko voorspelt hartverwarmende kerst

Den Haag, oktober 2020 – Pittige tijden vragen om hartverwarmende cadeaus. Zoals de Finestras-Miura en de Masters-hot, de nieuwste vuurrode unisex-modellen van het gloednieuwe Nederlandse horlogemerk Symons & Panchenko.

Een bijzonder persoonlijk cadeau

Waarom juist een Symons & Panchenko-horloge een perfect cadeau voor kerst is? Ontwerper Dick Sijmons vol vuur: “Horloges zijn een uitdrukking van de stijl en het karakter van de drager, en daarmee een heel persoonlijk en intiem cadeau, en een tijdloos fashion statement.”

Naast de rode heeft Symons & Panchenko ook diverse zilveren, geelgouden en rosé-gouden modellen, te combineren met leren, rubberen en stalen banden. De unisex-horloges worden handgemaakt in verschillende diameter en dikte, en voorzien van een Japans precisie-uurwerk.

Watch before you dress

Dick Sijmons is geen onbekende in horlogeland; hij creëerde 15 jaar geleden het succesvolle merk KYBOE!. Hij wil nu met Symons & Panchenko een nieuw kwaliteitsmerk op de markt brengen dat draagbaar is, maar ook redelijk geprijsd. “Dit merk is geboren uit mijn passie voor avontuur en mode. Beter tien leuke Symons & Panchenko’s die je overal ter wereld kunt dragen, dan één dure klok in je kluis”, aldus de gedreven horlogier. Horloges van Symons & Panchenko zijn dan ook al verkrijgbaar vanaf € 129,-. De prijs voor de rode Miura bedraagt € 279,-, de Hot € 169,-.

www.symonspanchenko.com | Showroom op afspraak: Bink 36, Den Haag | WestCord Fashion Hotel en Museum Coster Diamonds, Amsterdam T 06 54 66 82 23 |