SheSuit Zoomjasje

One-minute metamorfose voor thuiswerkers

Nieuw van de ateliers van SheSuit: het Zoomjasje

Amsterdam, november 2020… De keukentafel is tegenwoordig de nieuwe vergaderzaal: ontbijtborden opzij, blik op corporate, laptop aan en de Zoom-meeting kan van start… Herkenbaar? De oplossing om er in no-time ook nog écht representatief uit te zien komt nu van het Amsterdamse damesmode-atelier SheSuit dat speciaal voor derfgelijke situaties een Zoom-jasje ontwikkelde. Comfortabel, gemakkelijk en representatief.

Stijlvol én praktisch

Het SheSuit zoom-jasje is gemaakt van merino wol en uitgevoerd in een mooie stof uit de collectie van het Britse huis Scabal. Het jasje is snel aan te trekken over een eenvoudig T-shirt. Drie mooie knopen en de opstaande kraag zorgen meteen voor een stylish look. En het jasje is ook praktisch; de ¾ mouwen met een klein splitje geven veel bewegingsruimte om te telefoneren of met je toetsenbord te werken. Ook is over de lengte van het jasje nagedacht; precies tot op de heup zodat je er niet op gaat zitten. En het geheim van de smid: een rits aan de achterkant, waarmee je de stolpplooi op je rug kunt openen of sluiten, en daarmee het jasje ruimer of strakker kunt maken. Omdat het jasje op bestelling wordt geproduceerd is het in alle kleuren en maten verkrijgbaar.

Over SheSuit

SheSuit is een Nederlands damesmode-atelier, opgericht in 2007 door Angélique Koopmans. Het power label is gespecialiseerd in tailormade damespakken, altijd handgemaakt en van Nederlandse bodem. Productontwikkeling en productie gebeurt in eigen huis, stoffen komen van de beste internationale leveranciers. SheSuit hecht belang aan het evenwicht tussen ecologische, sociale en economische waarden en maakt bijvoorbeeld uitsluitend gebruik van zorgvuldig geselecteerde, duurzaam geproduceerde materialen.