Gastvrijheid maakt een klein huis groot…

Tadam! Wij verhuren ons kantoor!

We hadden op kantoor de laatste maanden een leuk projectje: onze meeting-room ‘verhuurklaar’ maken. En dat is gelukt. Sterker nog: we verloren onszelf er een beetje in. Design-lamp hier, kleedje daar, kurk op de muur en natuurlijk een open haard. Het resultaat mag er zijn. Nu kan iedereen onze ‘Groene Salon’ huren!

Gastvrijheid vinden wij een super belangrijke eigenschap en we willen dat ook eigenlijk wel wat meer terugzien in onze (Amsterdamse) cultuur. Dus we beginnen bij onszelf. Wij gebruiken het kantoor weliswaar veelvuldig, maar we kunnen ons ook gemakkelijk terugtrekken om anderen de ruimte te geven. Midden in Amsterdam en toch in het groen. Goed bereikbaar en niet duur. Dat leek ons prima selling-points en zo hebben we het ook in de markt gezet.

Groen

In Amsterdam weten we het al eeuwen: groen is goed voor de mens. Het geeft rust, het ontspant en het verhoogd de creativiteit. Vandaar de rijen oude bomen aan de gracht en vandaar ook de huidige trend onder millennials: je huis volgooien met de meest exotische planten die je maar kunt vinden bij de Intratuin. Daar zit wat in: wij merken nu al de kracht en de rust. Sterker nog: eigenlijk is dit inmiddels ons favo-kantoortje.

Ook een keer proberen? Verhuren doen wij onder andere via onze vrienden van WeMeet. Maar je kunt ook gewoon eens een belletje wagen.