Dan fietsen we bij je langs Even bellen?

T: 020 – 26 10 727
E: info[@]fairfocus.nl

Of kom langs bij ons op kantoor:

Stadhouderskade 60
1072 AC Amsterdam

Kom je met de auto? Op de Eerste van der Helststraat 6 (1072 NV Amsterdam) vind je een parkeergarage op loopafstand. Vaak is er ook plek op de Stadhouderskade zelf, op de ventweg tegenover ons kantoor (nummer 60).

CONTACTFORMULIER, let’s get in touch!

Naam*
Onderwerp *
Email *
Telefoon

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Fair Focus werken we met een maand fee of op projectbasis. We bespreken samen wat het beste bij jouw bedrijf en behoeften past.

  • Bij samenwerking op basis van een maandfee geldt een contract van minimaal 3 maanden. Dit is inclusief een overeengekomen aantal uren PR-support per maand, persberichten, mediaselecties, distributie en het pitchen bij journalisten en redacties.
  • Bij samenwerking op projectbasis werken we met losse tarieven per afgenomen dienst of product, zoals het opstellen van een eenmalig persbericht.

Prijzen zijn op aanvraag omdat wij aan iedereen een passende service willen leveren. Afhankelijk van jouw behoefte stellen we een op maat gemaakte offerte op die aansluit bij jouw wensen.

Als wij een persbericht verzenden, dan brengen we communicatiekosten in rekening. Vroeger werkten we met postzegels; tegenwoordig werken we met een digitale database. Per adres dat wij aanschrijven, rekenen we distributiekosten van €0,20 cent per adres.

De meeste van onze klanten zijn innovatieve scale-ups in de branches Tech, Health, Medical en Dienstverlening. Maar we bedienen ook klanten in andere sectoren, zoals Food en Hospitality. We hebben jarenlange ervaring en kunnen in principe ondernemers en organisaties in alle sectoren helpen met PR!

PR staat voor Public Relations, ook wel publieke relaties. Wij bij Fair Focus zorgen dus dat jouw boodschap, product of dienst positief onder de aandacht wordt gebracht in de media en zo aankomt bij externe doelgroep.

Lees er meer over in onze blog ‘Wat is PR?‘.

PR gaat over alles dat een bedrijf doet om te zorgen dat mensen op een bepaalde manier over het bedrijf gaan denken. Marketing is alles dat een bedrijf doet om de verkoop van een product/dienst te verbeteren. Bij marketing heb je dan ook zelf in de hand wat er over jouw bedrijf gezegd wordt, in tegenstelling tot PR waarbij dit niet het geval is. De journalist bepaalt wat er over je bedrijf geschreven wordt. Je kunt je wel voorstellen dat een positief artikel geschreven door een kritische journalist meer waard is dan een zelf geplaatste advertentie.

In onze blog lees je er alles over!

Vaak is PR een ondergeschoven kindje, terwijl relevante media-aandacht juíst heel belangrijk is voor bedrijven die willen groeien. Wij zijn gepassioneerd in wat wij doen en hebben een legio aan contacten in de media – zowel online als offline. En we weten hoe we hen moeten benaderen en kunnen bewerken.

Je kunt met een gerust hart je PR bij ons onderbrengen zodat jij je volledig kunt focussen op waar je goed in bent: je core business. Dan doen wij dat ook!

Fair Focus heeft als één van de weinige PR bureaus in Amsterdam een B2B-focus, specifiek gericht op start-ups en scale-ups. Wij hebben veel ervaring met organisaties in deze fase en weten hoe we vanuit PR-perspectief aan diens doelstellingen kunnen bijdragen. Met name voor de bedrijven waar geen PR manager – en dus weinig tijd voor en kennis over PR – aanwezig is, kunnen wij van grote toegevoegde waarde zijn.

Met onze ervaring, expertise en enthousiasme helpen we innovatieve MKB’s en scale-ups aan content en aandacht. We bevinden ons in het speelveld van PR en marketing-communicatie en spitsen ons toe op B2B bedrijven in omgeving Amsterdam. We ondersteunen ondernemers en organisaties in hun quest naar groei en succes en doen dit op een persoonlijke, praktische, proactieve en positieve manier.

Dat vinden we leuk en daar zijn we goed in.

Bij Fair Focus zetten we ons graag in om baandoorbrekende ideeën en innovatieve initiatieven tot een succes te maken. Omdat ondernemers in de Tech, Health, Med en Service branche vaak wat anders aan hun hoofd hebben dan PR en marketing-communicatie, hebben wij onszelf als doel gesteld om ze hierin te ondersteunen. We geloven dat zij het fundament leggen voor een positieve toekomst en helpen ze graag een stapje verder.

Zodat zij zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn – en wij ook.

Wij zijn er voor MKB’s en scale-ups in de regio Amsterdam die willen groeien. Of je nou op zoek bent naar investeerders, nieuwe klanten, werknemers wilt aantrekken of meer naamsbekendheid wilt genereren; PR en communicatie zijn onmisbare tools.

Fair Focus ondersteunt met het definiëren en uitvoeren van een PR strategie die in lijn is met de gestelde doelen. Door middel van PR en communicatie realiseren wij content en aandacht in relevante media outlets, zodat jouw boodschap aankomt bij de doelgroep. We zijn gespecialiseerd in B2B media, hebben een groot netwerk en staan altijd voor je klaar. We zijn creatief en hebben een scherpe pen. En dat gebruiken we om jouw verhaal de wereld in te krijgen.

Wij zijn toegewijd aan onze klanten omdat succes voor hen ook succes voor ons betekent.

Bij Fair Focus werken we volgens de kernwaarden:

  • Persoonlijke aanpak
  • Positieve mindset
  • Praktisch en hands-on
  • Pro-actief: we zijn je altijd een stapje voor