T: 020 – 26 10 727
E: info[@]fairfocus.nl

Of kom langs bij ons op kantoor:

Stadhouderskade 60
1072 AC Amsterdam

Kom je met de auto? Op de Eerste van der Helststraat 6 (1072 NV Amsterdam) vind je een parkeergarage op loopafstand. Vaak is er ook plek op de Stadhouderskade zelf, op de ventweg tegenover ons kantoor (nummer 60).

Laten we contact leggen, dan laten wij zien welke tricks wij kennen!

CONTACTFORMULIER, let’s get in touch!

  Naam*

  Onderwerp *

  Email *

  Telefoon

  Hoe kunnen we je helpen?

  Veelgestelde vragen

  Wij werken met een abonnement of op projectbasis. Samen bespreken we wat het beste bij jouw bedrijf en behoeften past.

  • Investeren in het opbouwen van een goed medianetwerk kost tijd. De mediacontacten moeten jouw informatie, product en boodschap leren kennen voordat ze erover publiceren. Daarom werken wij met abonnementen met een minimale looptijd van 6 maanden. Je kunt kiezen uit PR BASIS, PR PLUS of PR COMPLEET.
  • Bij samenwerking op projectbasis werken we met losse tarieven per afgenomen dienst, zoals het opstellen van een eenmalig persbericht of contentkalender.

  Wij werken met drie abonnementen; ze verschillen in de omvang van PR campagnes en het aantal marketing-communicatie activiteiten dat we voor je uitvoeren. Afhankelijk van jouw behoefte, kun je kiezen voor PR BASIS, PR PLUS of PR COMPLEET. We gaan altijd een samenwerking aan met een looptijd van minimaal 6 maanden. Meer weten? Vraag onze tarievenlijst aan via het contactformulier.

  Ook is het mogelijk om een abonnement op maat samen te stellen. Aan de hand van jouw wensen en behoeften stellen wij een offerte op die bij jou past.

  Communicatiekosten worden in rekening gebracht als wij een persbericht versturen. Bij onze abonnementen zijn de kosten hiervoor al in de prijs verrekend, tenzij je mediadoelgroep groter is dan 500 adressen. Bij losse afname van een persbericht rekenen wij €0,20 per adres.

  PR staat voor Public Relations. Door middel van PR worden relaties met verschillende publieksgroepen gelegd en onderhouden. Via de media creëer je een positief merkimago en ‘goodwill’. Een PR bureau zorgt voor de goede relaties met verschillende mediaredacties, zodat journalisten artikelen publiceren rondom jouw merk of bedrijf. Bij Fair Focus zorgen wij ervoor jouw boodschap, product of dienst positief onder de aandacht wordt gebracht in de media.

  Je kunt er meer over lezen in onze blog ‘Wat is PR?‘.

  Bij marketing wordt er een product of dienst direct aan de (potentiële) klant gepromoot, met als primaire doelstelling verkoop. Bij PR ligt de focus meer op de relatie met klanten en andere publieksgroepen. Het is niet direct de doelstelling om iets te verkopen, alhoewel PR andere marketingactiviteiten sterk kan ondersteunen in het genereren van leads.

  Door middel van een PR campagne wordt de naamsbekendheid vergroot, wat zorgt voor een positieve verandering van attitude en kennis van de doelgroep. Bij marketing kan het resultaat van een campagne direct gemeten worden. Met PR is dit minder makkelijk, omdat het succes vaak pas zichtbaar wordt op de lange termijn. Het vereist tijd om een relatie en perceptie op te bouwen. Daarom is er niet altijd direct een meetbaar resultaat met een PR-campagne. Met marketing wordt de boodschap naar de ontvanger ‘gepusht’ (push-strategie), terwijl met PR de klant naar jou toe wordt getrokken (pull-strategie).

  In onze blog lees je er alles over!

  Vaak gaat de aandacht bij bedrijven eerder uit naar marketing, en is PR een ondergeschoven kindje. Terwijl het juist ontzettend belangrijk is voor bedrijven die willen groeien! Een PR-bureau levert een grote toegevoegde waarde; door een strategische PR campagne in te zetten richting een relevant netwerk van mediacontacten, vergroot je via free publicity jouw zichtbaarheid bij de doelgroep.

  PR specialisten weten precies hoe ze journalisten het beste kunnen benaderen en bewerken. Uiteindelijke publicaties, interviews en artikelen vergroten de naamsbekendheid en geloofwaardigheid van jouw bedrijf.

  Door je PR bij ons onder te brengen, heb jij meer tijd om je te focussen op je core-business. Dan doen wij dat ook!

  Fair Focus is gespecialiseerd in het bedienen van bedrijven met een B2B-focus op het gebied van tech, gezondheid en dienstverlening. Wij hebben veel ervaring met scale-ups en MKB’s binnen deze sectoren; we weten hoe we met een PR campagne aan jouw doelstellingen kunnen bijdragen. Ben je bovendien op zoek naar een partner die je kan helpen de internationale markt op te gaan? Wij beschikken over een wereldwijde database waarmee wij voor media-aandacht in het buitenland kunnen zorgen. Wherever, whenever.

  Met onze ervaring, expertise en enthousiasme helpen we innovatieve MKB’s en scale-ups aan content en aandacht. We bevinden ons in het speelveld van PR en communicatie en spitsen ons toe op B2B bedrijven. We ondersteunen ondernemers en organisaties in hun zoektocht naar groei en succes. Dit doen wij op een persoonlijke, proactieve en positieve manier.

  Bij Fair Focus zetten we ons graag in om baanbrekende ideeën en innovatieve initiatieven tot een succes te maken. Omdat (sociale) ondernemers in de tech, gezondheid en dienstverlening vaak wat anders aan hun hoofd hebben dan PR en communicatie, hebben wij onszelf als doel gesteld om hen hierin te ondersteunen. We geloven dat zij het fundament leggen voor een positieve toekomst en helpen ze graag een stapje verder. Zodat zij zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn – en wij ook.

  Wij zijn er voor MKB’s en scale-ups die willen groeien. Of je nou op zoek bent naar investeerders, nieuwe klanten, werknemers wilt aantrekken of meer naamsbekendheid wilt genereren; PR en communicatie zijn onmisbare tools.

  Fair Focus ondersteunt met het definiëren en uitvoeren van een PR strategie die in lijn is met de gestelde doelen. Door middel van PR en communicatie realiseren wij content en aandacht in relevante media outlets, zodat jouw boodschap aankomt bij de doelgroep. We zijn gespecialiseerd in B2B media, hebben een groot netwerk en staan altijd voor je klaar. We zijn creatief en hebben een scherpe pen. En dat gebruiken we om jouw verhaal de wereld in te krijgen.

  Wij zijn toegewijd aan onze klanten omdat succes voor hen ook succes voor ons betekent.

  Bij Fair Focus werken we volgens de kernwaarden:

  • Persoonlijke aanpak
  • Positieve mindset
  • Pro-actief: we zijn je altijd een stapje voor