Vacatures

STAGIAIR(E) GEZOCHT!

Ben jij enthousiast, leergierig en ambitieus? Wil je alle aspecten van het PR- en marketingcommunicatie vak ervaren, van strategie tot uitvoering? Dan ben je aan het juiste adres bij Fair Focus. Fair Focus is een Business to Business (B2B)-bureau dat de PR-, marketing- en communicatie zaken verzorgt voor innovatieve scale-ups en MKB-bedrijven in de regio Groot Amsterdam. Zo werken wij o.a. voor Tunga.io, Duval Union, Dutch Passion, Ready2Scale, het Koninklijk Instituut voor de Tropen, Arto, Lightwell, Joe Merino en Thirona. Allemaal bedrijven die B2B werken en waarvoor wij ons best doen om via de on- en offline media aandacht te realiseren.

Waar?

Wij zijn gevestigd op de Stadhouderskade in hartje Amsterdam naast de Heineken Experience, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en dichtbij het centrum. Veel klanten bezoeken we dan ook op de fiets, tram, of met de Noord/Zuidlijn. Het is de bedoeling dat jij ons (we werken met een klein team vast personeel, aangevuld met freelancers) gaat helpen in 2020 uit te groeien tot hét PR-bureau voor innovatieve MKB en scale-ups.

Wat?

Vanaf dag één krijg je met allerlei disciplines te maken; van het verzinnen van PR-actieplannen, het maken van mediaselecties, het opstellen van persberichten, het maken van een contentkalender en managen van de social media kanalen van onze klanten tot het meedenken over prijsstrategieën en offertes.

Wie?

Wij zoeken naar een enthousiaste en ambitieuze stagiair(e) die 100% meedraait met de dagelijkse gang van zaken. Heb je een achtergrond in de richting van communicatie, marketing, journalistiek of commerciële economie? Ben jij scherp met je pen? Dan ben jij degene die we zoeken. Daarnaast werken we in een klein team, dus is het erg belangrijk dat je het fijn vindt om zelfstandig te werken. Als je ook nog een vrolijke social media addict bent die goed georganiseerd, creatief denkend en ondernemend is, hoef je niet verder te zoeken!

Solliciteer zo snel mogelijk door je CV en motivatie te sturen naar annelies@fairfocus.nl. Als je vragen hebt kun je ook altijd even bellen via 020 – 26 10 727.

meet the team!