klant

Lightwell

Lightwell is specialist in het ontwikkelen van innovatieve, duurzame LED-verlichting. Deze manier van verlichten bewijst telkens weer zijn kwalitatieve en gebruiksvriendelijke meerwaarde. Ze geven de publieke ruimte wereldwijd vorm met hun outdoor verlichting. De intelligente straatverlichting kan bovendien functioneren als oplaadpunt voor elektrische auto’s, als WiFi-hotspot, milieusensor en meer. Alle armaturen zijn niet alleen flexibel programmeerbaar maar ook kosten-reducerend.

Lightwell produceert in Nederland en biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek in de fabriek in Almere. Het kantoor in Amsterdam is de uitvalsbasis waar plannen worden bedacht om gemeenten te helpen praktisch invulling te geven aan hun groene en future-proof ambities.

Wij zijn sparringpartner op het gebied van PR en realiseerden in uiteenlopende media-outlets aandacht voor Lightwell’s innovaties.

Persberichten

Hieronder een aantal voorbeelden van persberichten die wij hebben verstuurd voor Lightwell.

Publicaties

Hieronder een aantal voorbeelden van publicaties die wij hebben gerealiseerd voor Lightwell.

Fastcompany
Duurzaam Bedrijfsleven
The Brussels Times
RTL Nieuws
De Volkskrant
De Telegraaf
Financieel Dagblad
Marketing Tribune
Computable
BNR
Business Insider
Parool
De Gelderlander
AD

Review

“Fijne samenwerking, vriendelijk, humoristisch; een echte Amsterdamse dame die wel van aanpakken weet. Een nuchter maar toch creatief PR bureau.”

Read More
Sander Claessen, Marketing & Design Manager Lightwell