Project omschrijving

klant

Thirona

Thirona is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in Artificial Intelligence (AI) voor medische beeldanalyse. Door het creëren van intuïtieve en gebruiksvriendelijke producten, wordt de kloof tussen academische denkbeelden en klinische bruikbaarheid overbrugd.

Thirona zet AI in om diagnostische software-oplossingen te ontwikkelen. Zo helpt Thirona medisch specialisten bij hun dagelijkse taken op het gebied van thoracale CT-scans (LungQ), thoraxfoto’s (CAD4TB & CAD4COVID) en retinabeelden (RetCAD). Wat in 2014 begon als start-up, is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt met oplossingen die in meer dan 40 landen worden gebruikt.

Ook zusterbedrijf Delft Imaging Systems zet zich in voor een wereld waar iedereen toegang heeft tot moderne medische zorg. Zij zijn gespecialiseerd in diagnostische apparatuur, e-health software en aanverwante producten. Zowel Thirona als Delft Imaging Systems ondersteunen wij met hun PR.

Publicaties

Hieronder een aantal voorbeelden van publicaties die wij hebben gerealiseerd voor Thirona.

AI Applied
Aunt Minnie
Techstreet Now
Technology Magazine
Business insider
Financieel Dagblad
NPO Radio 1
AI Business
Nederlands Dagblad
mobi health news
NL Times
Health Care Business
Silicon Canals
De Gelderlander
FMT Gezondheidszorg
Medical Facts
Zorgkrant
Smart Health
NRC

Review

“Een fijne manier van samenwerken en goed contact. Zeker voor MKB’ers een interessante en goede partij om mee samen te werken. Fair Focus biedt een hele toegankelijke manier om PR te doen voor kleine bedrijven.”

Read More

Florent Geerts, Business Unit Manager Thirona
Delft Imaging